Drugu godinu zaredom, Lokalni komitet Ljubljana organizuje naprednu radionicu “MedRock Week”. U okviru radionice, učesnici su imali priliku da u timovima osmisle programersko rešenje za neki od problema koji su prisutni u medicini i zdravstvu. Pored samog tehničkog dela, participanti su imali šansu da unaprede svoje preduzetničke veštine, kako je u cilju celog projekta bilo, ne samo osmišljavanje proizvoda, već i ceo plan kako taj proizvod plasirati na tržište.

IMG-20180806-WA0002

Pored samog radnog dela događaja, participati su uživali u gostoprimstvu LK Ljubljana, kao i u mnogim aktivnostima organizovanim za njih. Pored tradicionalne Internacionalne večeri, mogli su da upoznaju glavni grad Slovenije kroz City Rally kao i druge aktivnosti organizovane za njih.

med03 - Aleksa Ilić

Kakav je utisak naših članova, Dušana i Aleksa, koji su imali priliku da budu odabrani za ovu radionicu, pročitajte u nastavku:

“Napredna radionica organizovana je od strane kompanije Marand i LK Ljubljana. Bila je odlična, mogao sam da radim u timu i da naučim nešto novo. Svi organizatori su bili vrlo ljubazni i gostoprimivi. Mnogo sam se lepo proveo i upoznao dosta Istekovaca, ali i drugih učesnika iz Ljubljane. Sve pohvale.” – Dušan

IMG-20180726-WA0002

“Događaj je odlično realizovan, sva očekivanja su premašena. Iako je radionica bila intenzivna, rad mi nije teško pao pored kvalitetno osmisljenog zabavnog programa koji je Lokalni komitet sproveo. Sve u svemu jedno odlično iskustvo i savršen spoj stručnog usavršavanja i dobrog provoda.” – Aleksa

IMG_20180803_010338 - Aleksa Ilić