Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Istek Lokalni komitet Beograd, u periodu od 10. do 16. oktobra organizuje upis novih članova. Svakog radnog dana od 11 do 14 časova na našem štandu, kod kabineta 60, svi zainteresovani će moći da se informišu o radu Udruženja i svim aktivnostima koje Istek Lokalni komitet Beograd organizuje. Takođe, u ponedeljak, 15.10. možete prisustvovati prezentaciji organizacije koja će se održati od 19h u sali 59 gde ćete moći iz prve ruke da čujete šta vam sve Istek pruža.

Istek predstavlja najveću mrežu studenata elektrotehnike u Evropi kao apolitična, neprofitna, volonterska, studentska organizacija. Članovi Isteka stiču priliku da učestvuju na mnogobrojnim projektima koje organizujemo u toku godine kao što su “JobFair — Kreiraj svoju budućnost”, Soft Skills Academy, seminar Brand New Engineers i mnogi drugi. Takođe mogu da napreduju na ličnom i profesionalnom nivou kroz mnoge sadržaje koji se organizuju u Isteku. Pored toga, svi članovi mogu učestvovati u raznim stručnim radionicama i kulturnim razmenama koje se organizuju u 52 lokalna komiteta širom Evrope.

UCLANJENJA JESENJA2.0-02

Pozivamo vas da se pridružite našem timu!

U okviru učlanjenja održaće se i trening mekih veština “Ubedi me! – Veštine ubeđivanja”, otvoren za sve studente našeg fakulteta. Početak semestra je svakako pravo vreme da se osvrnemo na sebe i obogatimo se novim znanjima iz oblasti koje se ne stiču formalnim obrazovanjem a korisne su za svakodnevni život! Trening će se održati u nedelju, 14. oktobra, od 16 do 20 časova, u sali za prezentacije Kancelarije za mlade – Gnezdo, Masarikova 5, na šestom spratu Beograđanke, a sastojaće se od raznih aktivnosti, diskusija i pokaznih vežbi, sa pauzama i obezbeđenim posluženjem. Trening će održati Milan Ristovski i Jelisaveta Ilić, članovi Istek LK Beograd i međunarodno licencirani Istek treneri.

Ukoliko želite da proširite svoje vidike, zabavite se i naučite nešto novo, prijavite se popunjavanjem forme, najkasnije do petka, 12.10. u ponoć.

ssa

Za više informacija zapratite našu Facebook stranicu!