Dragi Istekovci,

Da li ste spremni za nezaboravno iskustvo u prelepom Bukureštu? Da li želite da saznate kako obnovljiva energija funkcioniše, kao i da napravite aplikaciju za nju?

Ukoliko je vaš odgovor pozitivan, ostaje vam samo da se prijavite za radionicu “Energy, Always a Challenge V“, koju organizuje LK Bukurešt od 19. do 26. aprila.

Prijave su otvorene do 17. marta, a potrebno je samo da popunite sledeću formu, kao i formular koji ćete poslati na adresu board@eestec.etf.rs.

Takođe imajte na umu da se od sada sve prijave obavljaju preko zvanične internet stranice Isteka, više o tome i samom procesu registracije možete naći ovde.

U prilogu je mejl lokalnog komiteta Bukurešt u kom ćete naći više informacija o samom događaju.

Ovog proleća, LK Bukurešt organizuje već peti put po redu “Energy, Always a Challenge”, poznatu radionicu čija je tema u toku sa savremenim energetskim trendovim kao i njihovom značaju u oblasti obnovljive energije. “Energy, Always a Challenge” je događaj za koji se često vezuje istorija našeg komiteta, s obzirom da je to prva međunarodna radionica koju smo organizovali, kao i događaj koji nam je pružio status lokalnog komiteta 2003. godine, za vreme Kongresa održanog u Kozenci.

Imate priliku da prisustvujete radionici između 20. i 24. aprila, na kojoj ćete proširiti svoje znanje u oblasti energetike razvijajući energetski sistem koristeći SCADA softver. Pored toga, imaćete priliku da primenite svoje stečeno znanje, jer ćete prisustvovati instalaciji energetskog sistema baziranom na fotonaponskim pločama u “MagiCAMP”-u – kampu namenjenom deci sa onkološkim bolestima.

Ukoliko vam je ova tema interesantna, i ukoliko želite da učestvujete u interaktivnom iskustvu kombinujući oblasti kao što su energetsko upravljanje, elektrotehnika, IT i programiranje – onda ste vi prava osoba za ovu radionicu!

Poznavanje SCADA softvera je poželjno, ali ne i neophodno!

Podrazumeva se da ćemo se uz sve to i zabaviti, ići na žurke i izlaziti, tako da znajte da centar starog Bukurešta čeka na vas, sa celom nedeljom nezaboravnog noćnog iskustva!

Kombinovaćemo rad i zabavu, pripremajući fenomenalan “City Rally” – čarobnu trku kojom ćete okusiti istoriju naše države i obići najvažnija mesta Bukurešta.

Ne brinite, nismo zaboravili ni na poslednji deo naše radionice, neverovatni motivacioni vikend, koji će se održati izvan Bukurešta, tako da ćete iskusiti i ostala prelepa mesta u Karpatima.

Za dodatne informacije se ne ustručavajte da nas kontaktirate, kao i da se pridružite fejsbuk grupi događaja. Obećavamo vam mnoštvo nezaboravnih iskustva!

Vidimo se uskoro u Bukureštu!

LK Bukurešt