Dragi članovi,

Interesujete se za najzanimljiviji način da provedete ovo leto? LK Ankara vas poziva da od 28. avgusta do 3. septembra ponovo okupirate Marmaris!!!

Spremite se za najbolju letnju razmenu ikada: “#occupyMarmaris vol.2″!!

LK Ankara vas vodi u Marmaris, jedan od najlepših gradova u Turskoj i najvećih turističkih centara, lociran u jugoistočnom delu turske obale. Luka i marina, prelepi stari grad i istorijski zamak su samo delić onoga što ovaj grad čini neodoljivim.

Kao zanimacija, očekuje vas krstarenje gde ćete plivati u 5 različitih zaliva, sunčati se, piti i plesati. Sledeći dan ićićete na safari put gde će vas voditi od hotela džipovima uz planine. Nakon toga, zaronićete u hladna jezera vodopada, šetati kroz more, ručati u tradicionalnim selima… Pored ovih neverovatnih aktivnosti, imaćete priliku da isprobate svetski poznata turska kupatila. U toku ove nezaboravne nedelje, imaćete i jednodnevnu posedu Nacionalnom parku Marmaris gde vas čekaju mnoga iznenađenja.

Ako se pitate za noćni život, ne mislite predugo. Ludi noćni život Marmarisa i LK Ankare, pena-žurke bez kraja, diskoteke na plaži i bar ulica sa mnoštvom klubova učiniće da iskusite najluđe žurke Isteka. Takođe, organizatori vas vode na tursko veče gde ćete imati priliku da probate Rakı, turski kebab i možda čak i vidite trbušne plesačice.

Ne propustite priliku da doživite nedelju punu zabave, sunca i mora, čuvene turske kuhinje, fenomenalnih žurki i naravno Istek duha. Šta čekate? Prijavite se sad i odmah počnite sa pakovanjem kupaćih kostima i torbi.

Prijave su otvorene do 25. jula, a sve što je potrebno jeste da popunite sledeću formu i sledeći formular i pošaljete na ​​board@eestec.etf.rs. Participacija na ovoj razmeni je 50€.

Pratite vesti na sajtu događaja. :)