Dragi Istekovci,
 
Veliko mi je zadovoljstvo da vas obavestim da je sledeći događaj koji organizuje LK Sarajevo upravo 2nd Design Sprint” koji će se održati u periodu od 15. do 22. decembra.
 
“Design Sprint” je, kao što mnogi od vas već i znaju, sasvim posebna radionica osmišljena da poveća i unapredi kako internacionalni Dizajn tim Isteka, tako i lokalne timove u komitetima širom Evrope. Prvi “Design Sprint” organizovao je naš lokalni komitet prošlog decembra, a o njegovom uspehu svedoči upravo ovaj poziv.
Prijave za radionicu su otvorene do 13. novembra, a potrebno je samo da svoje motivaciono pismo napišete na sledećoj stranici, kao i da popunite formular koji ćete poslati na adresu board@eestec.etf.rs.Takođe imajte na umu da se od sada sve prijave obavljaju preko zvanične internet stranice Isteka, više o tome i samom procesu registracije možete naći ovde.
U prilogu je mejl Lokalnog komiteta Sarajevo u kom ćete naći više informacija o samom događaju.
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja i nedoumica u vezi sa prijavljivanjem za ovaj događaj, ne oklevajte da me pozovete ili napišete mejl.
Pozdrav,
———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Volite li grafički dizajni? Da li ste kreativni? Želite li da doživite najbolju nedelju svojih života? Ako je vaš odgovor na ova pitanja potvrdan, onda je ovo pravi događaj za vas.
“Design Sprint” je operativni događaj fokusiran na razvijanje kretivnih i dizajnerskih veština Istekovaca. Dizajneri u Isteku su među najzaposlenijim ljudima koji nam pružaju kreativne i moderne publiakcije. Kako bismo bili sigurni da će sve proći u najboljem redu tokom godine, Dizajn timu su neophodni motivisani ljudi. Dakle, postoji li bolja šansa da se motivišete od “Design Sprint”-a na kom ćete upoznati vešte dizajnere poput vas i razmenite svoje ideje sa njima?
Nakon događaja, bićete deo legendarnog Dizajn tima u kom ćete imati priliku da radite sa izuzetnim dizajnerima, na najnovijim publikacijama Isteka, veb stranicama itd. Ne želite da propustite priliku da budete deo budućnosti Isteka, zar ne?
Tokom “Design Sprint”-a, učestvovaćete na naprednim predavanjima koja će držati iskusni dizajneri na temu:
  • Grafičkih alata
  • Veb dizajna
  • Trendova u grafičkom dizajnu
  • Tipografije
  • Izrade logoa
  • Pravilnika o brendiranju
Pored predavanja, moći ćete da radite i na aktuelnim projektima u Isteku. To je odličan način da ostavite trag koji će pamtiti generacije Istekovaca. Za one koji vole zimu, decembar je savršeno vreme za posetu olimpijskog grada, Sarajeva. Grad u kom, ne samo da se sreću istok i zapad, već i staro i novo. Možete uživati u snegu i posetiti posebna mesta i spomenike kao što su Baščaršija, gradska skupština, brojni mostovi i muzeji. i na kraju, niko neće napustioti Sarajevo gladan, tako da pripremite se za ćevape, burek i ostala ukusna jela bosanske kuhinje. Ne oklevajte da se prijavite za “Design Sprint” i učinite budućnost Isteka svetlijom!