Dragi Istekovci,
LK Ljubljana vas još jednom poziva na svoj čuveni motivacioni vikend, ovog puta pod nazivom “IMW in sLOVEnia 2015“, koji će se održati u periodu od 23. do 25. oktobra na Kranjskoj Gori.
Cena učešća iznosi 65€ i uključuje smeštaj, hranu, piće na žurkama kao i prevoz od Ljubljane do Kranjske Gore.
Prijave su otvorene do 11. oktobra, a potrebno je samo da popunite sledeću formu.
 
U prilogu je mejl Lokalnog komiteta Ljubljana u kom ćete naći više informacija o samom događaju.
Pozdrav,

Da li ste spremni za još jedan neverovatan internacionalni motivacioni vikend Lokalnog komiteta Ljubljana? Sigurni smo da ste čuli za naš IMV ranije, ali ove godine pomeramo granice!
Pridružite nam se od 23. do 25. oktobra na idiličnoj Kranjskoj Gori, gde ćete se diviti našoj prelepoj prirodi i prizorima.
Tokom dana biće organizovane raznovrsne aktivnosti – nešto za svakoga! “Soft skills” treninzi će unaprediti vaše sposobnosti. Istražićete okolinu na avanturističkom “Country Rally”-ju ispunjenom smešnim izazovima (upozorenje: samo za odvažne!). Na “Impro Ligi” imaćete priliku da pokažete svoje sposobnosti improvizacije – koje su veoma korisne u životu – na zabavan način. Pripremite se da radite blesave i smešne stvari na “Igrama bez granica”!
Kako bismo se malo odmorili posetićemo obližnje jezero i uživati u prirodi i svežem vazduhu. Čak kruže i glasine da tačno za vreme našeg IMV-a možete primetiti par ludaka koji u njemu plivaju…
Kada padne mrak, svi ćemo biti veoma umorni od odličnih aktivnosti koje smo spremili za ovu godinu, te ćemo odmah zaspati… Pa, naravno da ne, nećete doći ovde da spavate! Vreme je za legendarne tematske žurke po kojima je LK Ljubljana i poznat (da li uopšte treba da spominjemo presmešnu količinu Borovničke koja će biti svuda?).
Očekujemo preko 120 učesnika, budite jedan od njih i osetite sami šta je zapravo Istek duh!
S obzirom da znamo koliko volite naš LK, spremićemo posebne pakete ukoliko odlučite da želite da dođete par dana ranije i uživate u Ljubljani pre samog događaja. Cena će biti oko 20€ po danu (uključuje smeštaj i doručak). Sve što treba da uradite jeste da nas do 11. oktobra obavestite na mejl imwinfo@eestec-lj.org.
Radimo veoma naporno kako bismo ovaj događaj učinili nezaboravnim. Čak postoji i sajt koji morate posetiti http://imw2015.eestec-lj.org/ !
Vidimo se na Kranjskoj Gori!
LK Ljubljana