• Kada kako i zašto si započeo svoju Istek priču?
  Svoju Istek priču sam započeo 2010. godine. Tada sam bio 3. godina na fakultetu i shvatio sam da mogu da se nosim sa fakultetskim obavezama i tražio sam nešto novo. Grupa drugara mi je javila da je u toku prijava za motivacioni vikend. Tada je u mojoj glavi to značilo još jedan vikend u prirodi, druženje i novo iskustvo. Odmah mi se svideo ceo koncept i postao aktivan član. Naredne tri godine sam proveo više vremena u 33ci nego u bilo kojoj drugoj prostoriji našeg fakulteta.  
  • Koliko si, i na koj način bio aktivan u Isteku?
  Svoju Istek karijeru sam počeo tada novim projektom Soft Skills Academy. Bio sam član organizacionog odbora ovog projekta zadužen za logistiku. Nakon toga sam počeo da radim FR, učestvovao sam nekoliko projekata, između ostalih i Job Fair gde sam radio kao FR vođa. Ta uspešna godina završena tada prvom organizacijom projekta Brand New Engineering. Sledeći veliki projekat na kom se učestvovao je Lead The Way. Taj projekat će ostati upamćen u našem Udruženju jer smo dobili veliki konkurs Evropske unije i pored toga smo uspeli da ostvarimo uspeh u novčanom i robnom FRu. Tu godinu sam posvetio putovanjima, ličnom usavršavanju i učestvovanju na međunarodnim radionicama i razmenama. Tom prilikom sam pohađao Leadership Summer School (LSS), T4T, ECM i radio kao asistent predsednika na internacionalnom nivou. Nakon toga sam postao predsednik našeg lokalnog komiteta. U to vreme smo imali preko 250 aktivnih članova. To je bilo životno iskustvo, puno rada, odricanja, sreće i ljubavi. Nakon toga, moje aktivnosti u Isteku su uglavnom svodile na držanje treninga, savetovanje i jedna godina kao član nadzornog odbora. Na Istek se čovek navuče i na može lako da prekine da se izbaci iz moda Istekovanja. Na sreću, meni je pomogla praksa u inostranstvu, inače bi to trajalo mnogo duže.  
  • Kako ti je iskustvo u Isteku pomoglo u ličnom i profesionalnom životu?
  Mora da kažem da mi je Istek u potpunosti promenio život, kako profesionalno, tako i lično. Upoznao sam mnogo divnih ljudi, stekao puno poznanika i prijatelja, kako u zemlji tako i u inostranstvu. U Isteku sam upoznao i svoju sadašnju suprugu, šta čovek može više da poželi. Istek mi je dao priliku da radim na velikim projektima, putujem, usavršim strani jezik, proširim shvatanja i najbitnije uživam u svemu tome. Istek mi je bila ulaznica u korporativni svet. Ta ulaznica je napravila razliku u odnosu na druge kolege koji se tokom studiranja nisu bavili drugim aktivnostima osim učenjem.  
  • Nešto za kraj?
  Istek je organizacija koju bih stvarno preporučio svim studentima našeg fakulteta. To je spoj najlepših stvari koje jedan student može poželeti. Puno druženja, žurki, dobrog provoda, kao i rada, odricanja i nespavanja. Kada god se skupimo rado se sećamo i prepričavamo dogodovštine iz ovog perioda.
Lead the way 2011
Lead the way 2011.
Motivacioni vikend 2012.
Motivacioni vikend 2012.